Tinten of Blinderen

Uw autoruiten professioneel laten tinten of blinderen?

U bent op zoek naar een bedrijf dat vakkundig uw autoruiten kan blinderen/tinten in Assen?

Autoruiten blinderen of tinten vraagt om vakkennis, deskundigheid en ruime ervaring.TINT2GO.NL heeft zijn specialisme in het blinderen en tinten van autoruiten. Allereerst voor functionaliteit, uw veiligheid en ook om de uitstraling van uw auto te upgraden. Door middel van speciale techniek zijn wij in staat om de folie naadloos en uit 1 stuk op de binnenkant van uw ruit te monteren. Daarnaast is bij ons de sterkte van de tint niet relevant voor de prijs. U kunt kiezen uit al onze standaard tinten. Onze prijs kwaliteitsverhouding is scherp en uiterst aantrekkelijk. Onze tinten zijn zorgvuldig geselecteerd en gekozen vanwege de hoge kwaliteit en beste eigenschappen om uw auto te voorzien van mooie, chique en perfect getinte ruiten.

In ons service station kunt u alle informatie en adviezen krijgen wat betreft autoglas film. Ook kunnen wij aan de hand van monsters, displays en foto’s van door ons getinte auto’s u een goed advies geven welke film bij uw specifieke wens toegepast kan worden. Het is noodzakelijk een bewuste keuze te maken uit het grote assortiment raamfolie. Het door u gewenste resultaat moet natuurlijk behaald worden. Een goede analyse van uw voertuig is daarbij erg belangrijk. Wij adviseren u graag over de verschillende soorten folies en de verschillende werkingen die zij hebben en zullen u helpen bij het maken van de juiste keuze. Ook na de installatie kunt u bij ons terecht voor advies over het onderhoud van uw ramen met folie.

Wat is glasfolie en wat zijn de voordelen?
Glasfolies zijn over het algemeen ontworpen om de energie van de zon te verminderen. Het aanbrengen van autoruitfolie op autoramen heeft vele voordelen. We zullen er een paar noemen. Het blijft koeler in uw auto zodat de airconditioning op een lagere stand gezet kan worden wat doorwerkt in een lager brandstofverbruik. Vervelende schitteringen van de zon die u het zicht ontnemen tijdens het autorijden op zonnige dagen worden enorm gereduceerd. DE glasfolie beschermt uw huid tegen uv-straling en is ideaal voor mensen met huidirritaties of andere huidaandoeningen. U heeft vrijwel geen zichtirritaties meer, deze worden door de folie gereduceerd. Verblinding bij een laaghangende zon of reflectie op het wegdek behoord nu dan ook tot het verleden net zoals de verblindende koplampen van tegemoet komend of achter u rijdend verkeer die 's nachts voor irritatie en gevaar kunnen zorgen. Het is verkoelend voor uw kinderen op de achterbank, uw boodschappen en huisdieren in de kofferbak. Ook beschermd onze autoruitfolie tegen vroegtijdige verkleuring van leder, vinyl, stoffen, kunststof en andere materialen die in het interieur verwerkt zijn. De folie biedt u privacy en beschermt beter tegen diefstal, uw eigendommen zijn minder zichtbaar en uw autoruiten zijn steviger. Zo is er ook uit onderzoek gebleken dat er een reducering is van rondvliegend glas bij een aanrijding. Naast al deze praktische voordelen voegt het natuurlijk ook stijl en klasse toe. Er zijn tegenwoordig veel verschillende glasfolie tinten beschikbaar. Welk type het best gebruikt kan worden hangt af van verschillende factoren zoals hoeveel licht het moet doorlaten, de structuur van het glas, voor welk doeleinde u het gebruikt en niet het minst belangrijk de regelgeving die bij wet geregeld is.

CONDITIES
Wat moet u weten voordat wij uw ramen tinten?
In de praktijk worden wij vaak geconfronteerd met misverstanden bij het aanleveren van auto’s. Ongewassen en onopgeruimde auto’s verhinderen ons de werkzaamheden waarvoor u uw auto brengt direct uit te voeren. Omdat tijd kostbaar is en wij onze monteurs nuttig in willen zetten om uw ramen te tinten verzoeken wij u met het volgende rekening te houden. • De auto dient gewassen en gestofzuigd te zijn. Extra schoonmaak werkzaamheden worden gefactureerd. • Voor het tinten van ramen moeten de ramen van binnen en buiten schoon zijn. • Indien u huisdieren in uw auto vervoert dient u de auto grondig te stofzuigen. Dit betekent ook dat u de zijpanelen kofferruimte en dak hemel grondig meeneemt. Dit om te voorkomen dat haren loskomen en alsnog opwaaien en tijdens de montage in de folie op de ruit of tussen beide kan komen. • De auto dient u vrij van kinderstoelen of losliggende voorwerpen (speelgoed, knuffels, huishoudelijke artikelen, boodschappen, lege flessen etc.) die de montage werkzaamheden bemoeilijken, vertragen dan wel verhinderen te verwijderen. • Aangeleverd materiaal wordt niet geplakt. Wij gebruiken uitsluitend onze eigen hoogwaardige materialen. • Indien u voor aflevering met de auto door de wasstraat wil gaan adviseren wij u een basis wasprogramma te nemen en absoluut geen wax programma. Wassen en spoelen is meer dan voldoende voor het ramen blinderen.

GARANTIE De door ons gebruikte glasfolies hebben een duurzame kleurechtheid door een gepatenteerde diepte kleuring en een weergaloze slijtvastheid (testresultaten volgens UN-ECE-norm43). Alle producten zijn ISO-gecertificeerd (ISO 9001/9002). UV bescherming is voor alle film 99 %. De fabrikant en leverancier geeft dan ook levenslange garantie op breken, scheuren, de-metalliseren en fouten in de lijmlaag voor zolang de originele klant het voertuig bezit. Wij zijn er van overtuigd dat de door ons gebruikte raamfolies voldoen aan onze eisen en uw verwachtingen.

U krijgt 5 jaar garantie met bijbehorend keurmerk certificaat van ons!
TINT2GO.NL geeft 5 jaar garantie op montage aan de eerste eigenaar op de door ons aangebrachte glasfolie. U dient dan wel op de juiste wijze uw ruiten te reinigen, te onderhouden en de juiste reinigingsmiddelen te gebruiken. Ondanks velerlei testprocedures kan er altijd wat fout gaan Mochten er toch problemen ontstaan, dan lossen wij die uiteraard voor u op!

WETGEVING
Zoals bij vele bekend is moet uw auto voldoen aan wetgeving wat betreft de lichtdoorlaatbaarheid van uw autoglas. Dit geld alleen voor de voorruit en de voorportieren, de overige ruiten mogen zo donker zijn als u wilt mits er een rechter buiten spiegel op het voertuig zit. 50% is toegestaan. Officieel moet uw auto voldoen aan de Europese wetgeving en dat houd in dat de ruiten een lichtdoorlaatbaarheid moeten hebben van 70%. Dit geldt voor voorruit en voorportieren maar omdat deze waarden moeilijk te meten zijn i.v.m. omgevingslicht en weersinvloeden word er door de politie een marge van 50% gegeven. Dat wil zeggen dat ruiten gemeten door de politie minimaal 50% licht doorlaten. Dit is zelf door de politie vastgelegd. De RDW heeft sinds 1 mei 2009 de keuringseisen verscherpt wat betreft lichtdoorlaatbaarheid. De voorportieren en voorruit dienen nu bij keuring 55% licht door te laten. Dit is nog 5% minder dan dat de politie eist.

Wij als autoglasfilm installateur gaan dus voor die 55%, we proberen een film aan te brengen die dicht bij de 55% komt maar er niet overheen gaat, dit om onnodige bekeurde klanten te krijgen. Dit doen we door eerst het originele glas te meten met onze eigen Tintmeter en dan aan de hand van onze ervaring en een meetwaardelijst te bepalen welke tint erbij gezet mag worden. Wilt u niet onze adviezen opvolgen dan is dat geheel voor eigen risico.

CONTROLES
De politie voert controles uit op het toepassen van glasfilm, dit kunnen gerichte acties zijn maar men kan u ook uit het verkeer pikken en u verzoeken om mee te werken aan een controle. Mocht dit gebeuren dan moet de politie zich ook houden aan vastgestelde procedures. Is een procedure niet goed uitgevoerd dan kunt u natuurlijk altijd bezwaar maken. De politie moet zich houden aan de volgende richtlijnen: • De tintman moet voor iedere meting gekalibreerd worden, dit dient bij iedere ruit opnieuw te gebeuren. • De agent dient de raam op 3 plaatsen te meten en daar het gemiddelde van te nemen. • Er moet gemeten worden en er mag niet bekeurt worden op een schatting of een vermelding als een onnodig voorwerp of iets dergelijks onzinnigs. • Te donkere ruiten word gezien als 1 delict en er mag dus maar 1x het bedrag (€90,-) voor gerekend worden. In het verleden is ons ter oren gekomen dat iedere ruit afzonderlijk bekeurd werd, dus 2 voorportieren te donker is 2x €90,-. Dit mag dus absoluut niet en als u in dit geval hier bezwaar tegen maakt kunt u dit alleen maar winnen.

PRIJZEN
Afhankelijk van uw type auto maken wij een prijs op maat. Indien u een exacte prijsopgave wilt hebben verzoeken wij u contact met ons op te nemen, u kunt gebruik maken van de offerte aanvraag functionaliteit.